Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Schoenen & Zo

meer dan alleen schoenenBakkerspleintje 82
1901EZ Castricum

Telefoon:

0251-679188

E-mail:

Website:

http://www.schoenen-enzo.nl

KvK:

37156037


Openingstijden:
Maandag: 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Specialiteiten:
Goede Service, waar voor je geld, betrouwbare merken, altijd de nieuwste trends op schoenengebied, leuke kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen

Bedrijfsomschrijving:
Schoenen & Zo is een superleuke en mooie schoenenzaak in hartje Castricum. Alle bekende merken zijn er te koop. Ook zijn er altijd leuke aanbiedingen. Daarnaast heeft Schoenen & Zo een webshop waar het gehele assortiment ook online verkrijgbaar is.

Het assortiment van Schoenen & Zo bestaat uit wisselende merken waaronder Ariat, Ca'Shott, Converse, Fred de la Bretoniere, Fretons, Minnetonka, Mjus, Shabies Amsterdam, SPM en Toms.

Bedrijfsgeschiedenis:
Joyce Castricum is eigenaar van de winkel Schoenen & Zo. Ze is dit bedrijf in maart 2010 gestart en heeft inmiddels een uitgebreid merkenpakket schoenen voor de echte lady's die houden van de laatste trends op het gebied van stijlvolle schoenen. In 2012 is Schoenen & Zo als shop-in-shop gevestigd aan het Bakkerspleintje in Castricum bij TipTop Casuals.

Foto's


Bedrijfsfoto Schoenen & Zo Bedrijfsfoto2 Schoenen & Zo Bedrijfsfoto3 Schoenen & Zo Bedrijfsfoto4 Schoenen & Zo

Social Media

Schoenen & Zo is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!